Berglings Bed & Breakfast

Det är jag Camilla som ansvarar och driver Berglings Bed & Breakfast och från att vi beslutade att flytta till Norrtälje, tills idén att öppna ett Bed & Breakfast gick snabbt. Likväl från första dagen vi påbörjade renoveringen till öppning. Vi har gjort allt vi har kunnat för att skapa ett så trivsamt boende med värme och harmoni.

 

Vi hoppas på att våra gäster skall njuta av läget och våra rum. Vi skall göra vårt yttersta för att vistelsen skall vara så fin som möjligt. 2019, vårt första verkasamhetsår har vi möjlighet att erbjuda 5 stycken sovrum och en härlig frukost, som avnjutes i huset eller varför inte nere vid en ån. Vår plan är att till sommaren 2021 ha tillgång till bottenplanet där vi vill kunna erbjuda en härlig frukostbuffe´ för såväl våra gäster som allmänheten.

 

Om allt faller ut som vi önskar kommer det till sommaren 2021 finnas en nybyggd villa som kommer erbjuda 3 stycken sovrum, stort kök och ett härligt allrum med en mysig eldstad. Tanken är att "villan " skall kunna formas efter olika möjligheter, varför inte den privata festen, dagskonferens, grillkväll mm.

 

Varmt välkomna önskar Camilla